Baptista Művészeti Napok 2021 – Zöldliget suli

Beszámoló Velencéről a Zöldliget suliból

A Baptista Művészeti Napok keretében a Zöldliget Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumban Velencén meghirdettünk egy rajzversenyt, most egy kicsit másképpen.

A Baptista Szeretetszolgálat két alapigéjével, két alaptörténetével kellett megismerkedniük a gyerekeknek, a csodálatos ételszaporítással és a vízen járással. Mindkét történet nagyon megmozgatta a gyerekek fantáziáját. Sok szép munka született.

A rajzokat november 22-től december 3-ig tekinthették meg a gyerekek az iskolában. Sajnos volt egy hét, amikor csak a gimnazistáink voltak az épületben. Az 1–8. évfolyamunk online tanult. Sokan betegek voltak, gyengélkedtek, így nagyon jó volt, hogy egy hétig nem találkoztunk egymással. Jó, hogy a kiállítást online is megnézhették és nézhetik az érdeklődők. Mivel két épületben dolgozunk, így minden évben két kiállítást is szerveztünk. Nagy sikere volt mindkettőnek minden évben.   

Az alkotásokat korosztályonként díjaztuk is. Ez is megtekinthető iskolánk honlapján.

http://www.zoldligetsuli.hu/index.php/2012-09-04-19-48-12/category/140-rajzkiallitas-2021-november

A versmondó verseny egyik felét, az első–másodikosok fordulóját még meg tudtuk tartani, a 3–4. évfolyamosokét sajnos nem. Így a győztes produkciók nem kerültek fel a honlapra. Ha az elmaradt versenyt megrendezzük, akkor a díjazott versek is felkerülnek majd iskolánk honlapjára.

Papp Sándorné hitéleti igazgatóhelyettes