Comenius Ház
Facebook oldalunk

Comenius Alkotóhét Kiállítás Megnyitó

A Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs osztályának Comenius Ház projektje által szervezett Comenius Alkotóhét tábor, elsősorban az egyéni alkotásra (grafika, festés, fotó, film, írás, dalszerzés, stb.) teremt kiváló alkalmat, mivel az alkotók tevékeny jelenléte óriási inspirációt ad ahhoz, hogy a hét során minél több festmény, grafika, fotó, film, vers, novella, dal, előadói est, forgatókönyv, videó, stb. szülessen. A közösségi együttlét jó lehetőség arra is, hogy egymást és egymás alkotói munkáját megismerjék, a barátságok erősödjenek, közös alkotói kapcsolatok alakuljanak. Az ott töltött napok jó lehetőséget adnak az őszi Baptista Művészeti Napokra való önálló vagy közös készülésre is.
A tábor ideje alatt született művészi alkotások bemutatójára várjuk szeretettel az érdeklődőket 2018. június 28-án 18-20 óráig. Helyszín: Fonyódi Múzeum, Fonyód, Bartók Béla u.3.  A belépés ingyenes.

A Comenius Ház csapata

No Comments

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..